Életünk Ellussal

Ez a blog életünk értelméről, Ellusról szól, akit már nagyon vártunk. Most pedig, hogy itt van minden nap róla szól. Ezeket a napokat szeretnénk megosztani Veletek.

Friss topikok

Linkblog

Mindennapok

2008.11.16. 12:08 - Alison&Ellus

A héten voltunk súlymérésen, illetve Ellus megkapta az első agyhártyagyulladás elleni oltását. Elég rosszul viselte, mivel másnap is nyűgös volt. Jelenleg 8580 gramm.

Az ígéretemmel ellentétben sajnos nincs minden nap időm írni. :( Ezért most elnézést is kérek.

Ellus egyébként most már határozottan megpróbál kommunikálni velünk. Egész jól megy már neki a "bababa". :) Magától is hosszabban elüldögél, kicsit egyensúlyoz is. A kiságyba szoktam lerakni, elindítom a körforgót és mivel szemmagasságban van neki, így egész hosszan elvan vele. Bár néha azért még eldől... A buksi bevágását kiküszöbölendő, kipárnáztam körbe a kiságyat. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biroellus.blog.hu/api/trackback/id/tr97771631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása