Életünk Ellussal

Ez a blog életünk értelméről, Ellusról szól, akit már nagyon vártunk. Most pedig, hogy itt van minden nap róla szól. Ezeket a napokat szeretnénk megosztani Veletek.

Friss topikok

Linkblog

Már majdnem 9...

2009.01.02. 11:10 - Alison&Ellus

... hónaposak vagyunk. Az elmúlt egy hétben kibújt a 3, fogunk is, ami az egyik felső. Sajnos a párját még hiába várjuk, nem akaródzik kibújni neki.

Ami a karácsonyt illeti, Ellus nem nagyon lepődött meg a fán, igaz nem is igyekeztünk lopva feldíszíteni, mivel erre (úgy gondoljuk) nem fog emlékezni. Megkaptuk időközben a 2. pneumo oltást is, így most jó időre búcsút mondtunk az orvosi rendelőnek. (Remélhetőleg semmi gond nem lesz a következő súlymérésig.)

Az ajándékok: Karácsonyra Ellusunk kapott egy Elmót, mivel teljesen odavan érte. Mikor meglátja a tv-ben, már vigyorog és csapkod, szóval ezt nem lehetett kihagyni. :)
Aztán találtunk végre - egy saját gyermekkorunkat is idéző - "csodakockát", ami egy formabedobós játék. Ez szintén telitalálatnak bizonyult, nagyon szeret vele munkálkodni.

 

Kiborítja, pakolja, tologatja... szóval eltaláltuk. A nagyiktól ruhákat kapott, illetve képeket, a nagybácsitól pedig egy prüszkölő (Mushabelli) elefántot, a papától egy Snoopy-s hajszárítót. :)

És eljött a 2009! Én kicsit féltem, hogy szörnyű éjszakánk lesz a tüzijátékok durrogása miatt, viszont ehhez képest alig hallatszott ide valami, Ellus szinte végigaludta az egészet.

Aztán lassan itt a húsvét és utána a mi kincsünk első születésnapja! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://biroellus.blog.hu/api/trackback/id/tr41852946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása