Életünk Ellussal

Ez a blog életünk értelméről, Ellusról szól, akit már nagyon vártunk. Most pedig, hogy itt van minden nap róla szól. Ezeket a napokat szeretnénk megosztani Veletek.

Friss topikok

Linkblog

Egy éves...

2009.04.14. 12:00 - Alison&Ellus

Hát eljött az első szülinap ideje is, ami a nyúllal együtt érkezet. :)

Nagyon hamar elment ez az egy év, ha így visszatekintek. Már lépegetünk, igaz segítséggel és kicsit bizonytalanul. Fogaink száma 6 és szinte már mindent megeszünk. Sajnos egy betegség miatt a szopiról leszoktunk és ez probkémát okoz az elalvásnál is (apával még bírjuk)...

Viszont a másik fontos történés, hogy két hét múlva beköltözünk a saját házunkba, ahol Ellus is birtokba veheti majd a saját kis birodalmát, amit anya igyekszik minél előbb othonossá tenni a számára. Reméljük, hogy plusszban ez nem fogja az alvás-helyzetet rontani. Hát lesz elég tennivaló.

A szülinap húsvét hétfőn volt és egy Micimackó alakú tortával kezdődött.

 

Itt épp a papám ölében ülök, balra a "nagytesóm". :)

Igyekeztem megbarátkozni a tortával is, de belenyúlni nem akartam. :)

Barátnőm, Emma szülei megajándékoztak egy remek kis zenefelszereléssel, aminek a szüleim is naGGyon örültek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biroellus.blog.hu/api/trackback/id/tr671064074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása